Az otthon karácsonyi műsora

Beszámoló a karácsonyi műsorról !

 

2016 december 15. Biztosan emlékezetes nap lesz községünk lakói és vendégeink számára. Ezen a napon zajlott ugyanis az ekecsi szociális otthon valamint meghívott vendégeink kultúrműsora. A művelődési ház már a kezdéskor zsúfolásig megtelt szülőkkel, barátokkal, ismerősökkel és azokkal, akik átérezték a műsor komolyságát és meghittségét.

A műsorban igyekeztünk olyan helyi és környékbeli tehetségeknek lehetőséget adni a fellépésre, akik méltón bizonyították rátermettségüket és helytállásukat. A fellépők közt megtalálhattuk a kicsiket, nagyokat, tehetségesebbnél tehetségesebb előadókat. Meglepetés vendégként énekelt Kovács Barbara aki többek közt a Vox Megere együttes oszlopos tagja is. A fellépők közt ott volt a nagymegyeri Csiribiri néptáncegyüttes, a laki Katicák tánccsoport,az ekecsi mazsorett csoport, Köles Adrienn, valamint az ekecsi szociális otthon lakói és dolgozói.

Külön szeretném megköszönni otthonunk igazgatójának, Veres Tibornak a támogatást és a műsorban való aktív részvételét. Felemelő érzés volt látni, mind a közönség mind a szereplők részéről azt az őszinte boldogságot, amit ez az este adott mindnyájunknak.

A műsor a Száncsengő című dalocska dallamaival ért véget, ami egy közös nagy énekléssel végződött. Természetesen nem maradhatott el a finom sütemények sora és az ajándékok sem, amiket szintén a szociális otthon dolgozói készítettek.

Köszönjük mindenkinek a részvételt !

                                            ifj. Ivancsik Sándor